Bemutatkozás - Rólunk

Tisztelt érdeklődő,

Korunk folyamatosan fejlődő technológiai innovációi, a jogszabályok újabb és újabb módosításai állandóan új kihívások elé állítják társadalmunk és gazdaságunk szereplőit. Az ebben való biztonságos eligazodásban nyújt segítséget cégünk meglévő és leendő ügyfeleink számára, hogy az előírt törvények alkalmazása ne terhet jelentsen, hanem preventív védelmet.

Tapasztalataink alapján arra jutottunk, hogy kevés olyan cég található Magyarországon, amely teljes körű, átlátható és megrendelő centrikus szolgáltatást nyújtana partnereinek.
A legtöbb szolgáltató cég kiragad egy részt a munka és tűzvédelem világából és azon belül nyújtja részmegoldásait. Azonban ez nem leegyszerűsíti, hanem megbonyolítja egy vállalkozás mindennapi életét, mivel egyszerre több céggel kényszerülnek együttműködni, és ezáltal a lényeges törvényi változások, szabályozások, követelmények naprakészen való követése és betartása el szokott maradni. Mindemellett laikusként rengeteg időt és energiát igényel ennek a nehezen átlátható folyamatnak a nyomon követése.
 
 
 
 
 
 
 
 
Ennek szellemében született meg a Protektív Group Tűzvédelmi Szolgáltató Kft., mely megoldást nyújt ezekre az összetett feladatokra.
Feladatainkat a technológia, a helyi adottságok, a speciális megrendelői igények teljes körű felmérésével kezdjük, és a koncepciót beleillesztjük a létesítmény adottságai közé. 
A megrendelőnk mindebből csak a végeredményt és a létesítménybe tökéletesen beleilleszkedő rendszert érzékeli.
A folyamatos tűz-és munkavédelmi feladatok ellátása mellett napi szinten veszünk részt építési engedélyezési eljárásokban, számos tűzvédelmi műszaki leírás, szakértői állásfoglalás készítésében.
Szakembereink felsőfokú képesítéssel valamint sok éves szakmai és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek, amellyel a tűz- és munkavédelem minden területén hatékonyan tudják segíteni ügyfeleiket.
 

Bízza a vállalkozását szakértelmünkre!

Tudjuk, hogy kérdései vannak! Hívjon bátran, biztosan segítünk!

Mezei Zsolt - ügyvezető
tűzvédelmi szaktanácsadó
mobil: +36 30 626 0525
e-mail:
info[at]protektivgroup[dot]hu