Bemutatkozás

Korunk folyamatosan fejlődő technikai, technológiai innovációi, az új jogszabályok és egyéb szabályozók megalkotásai új kihívások, biztonságtudatunkat formáló szemléletmódunk további alakítása elé állította társadalmunk és gazdaságunk szereplőit.
Az ebben való biztonságos eligazodásban nyújt cégünk professzionális támogatást ügyfeleink számára, hogy a jogszabályok által előírt tapasztalati törvények alkalmazása ne terhet jelentsen, hanem preventív védelmet. 

A Protektív Group Tűzvédelmi Szolgáltató Kft. szakemberei sok éves szakmai tapasztalattal, múlttal és minden olyan szükséges tudással rendelkeznek, amellyel a tűz- és munkavédelem minden szakterületén hatékonyan tudják segíteni ügyfeleiket.
Cégünk komplex megoldásokat kínál országos lefedettséggel az aktív és passzív tűzvédelem területén, mind tervezési, mind kivitelezési oldalról.

Megbízóinkkal közösen szem előtt tartjuk, hogy a preventív intézkedések költségei lényegesen alacsonyabbak, mint egy káreseménnyel kapcsolatos helyreállítás költségigényei, és a szabálytalanság mértékétől függő tűzvédelmi bírság tételei. Feladatainkat minden esetben a technológia, a helyi adottságok, a speciális megrendelői igények teljes körű felmérésével kezdjük, és a koncepciót beleillesztjük a létesítmény adottságai közé. A megrendelőnk mindebből csak a végeredményt és a létesítménybe tökéletesen beleilleszkedő rendszert érzékeli.

A folyamatos tűz-és munkavédelmi feladatok ellátása mellett napi szinten veszünk részt építési engedélyezési eljárásokban, számos tűzvédelmi műszaki leírás, biztonsági és egészségvédelmi terv, szakértői állásfoglalás készítésében.

Munkatársaink az adott szakterületen felsőfokú képesítéssel látják el feladataikat.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Mezei Zsolt - ügyvezető
tűzvédelmi szaktanácsadó
mobil: +36 30 626 0525
e-mail: info[at]protektivgroup[dot]hu